Ivanka Percan

Canvas tavlor för hem & företag.


Skapade av mig, Ivanka Percan, Malmöbaserad designer. Motiven är inspirerade av modebranschen där jag  arbetat hela mitt yrkesliv som designer och lärare på olika designskolor.  Att jag valt skapa Canvastavlor är av flera goda anledningar och en av dom är att skapa tavlor som berör och som kan leva med oss för en lång tid framöver.

Canvastavlor för

alla rum

I olika

storlekar

DESIGNVISION

Visionen är  att skapa canvastalvor  som harmoniserar med färg och form till övriga inredningen i rummet och som tillför ett spännande element till rummet. 

CANVASMOTIV

Flertalet av canvasmotiven finns i flera storlekar, alltfrån 40x30 cm till 160x120 cm, så att du kan välja ett motiv som berör och en storlek som passar till rummet. 


Har du fastnat för ett motiv med saknar rätt färg så kan du mejla en förfrågan till info@ivankapercan.com

KOLLEKTION 2022

Min första kollektion är inspirerad av  kvinnor men endast en man, men fler män är på ingång. Att rita en man var ett önskemål från en väninna och det är även så en del av motiven tar form. I det goda samtalet med vännerna.  


Varje tavla har fått ett namn från Afrika och varje namn har en speciell betydelse.

LET´S MAKE ROOM FOR THE GOOD STUFF......


...är  en av mina starka kärnvärden och som jag gärna delar med mig av, att  köpa när jag verkligen gillar det jag ser och  behöver.  Frågor jag brukar ställa mig och som jag inspirerar dig till att tänka. Behöver jag det här? Kommer det göra mig gladare? Om svaret är ja, så är jag otrolig glad över att tavlan kommer till glädje i ditt hem.


PRODUKTINFO 


Canvastavlan trycks när butiken fått en beställning för att eliminera onödig produktion (print on demand). På så sätt produceras tavlan först när ett behov uppstår för att inte skapa en överproduktion av varor.. Leveranstiden är ca 10-14 dagar.

Canvas tavlorna är tryckta med UV-beständiga färger, helt fria från lösningsmedel. Färgerna har tagit fram av HP och är helt ofarliga för både människor och djur. Hållbarheten på färgerna är garanterad till minst 75 år.


Leverantören använder sig av moderna maskiner där elförsörjningen kommer från grön energi. Leverantören deltar i skogsplanteringsprojekt och planterar 1 000 träd varje år.


När motivet har trycks på en canvasduk, sträcker man ut canvasduken för hand på en kilram i gran av hög kvalitét. Själva bredden på ramen är 2 cm, vilket är standard och fördelaktigt och man vill sätta en egenvald ram till. Vill du hellre ha en 4 cm bred kant för att få en gallerikänsla, så är det möjligt att få, kontakta oss på info@ivankapercan.com. Det tillkommer extra kostnad för att få en bredare kilram beroende på vilken storlek du väljer.

Varje tavla går igenom en kvalitetsstandard för att säkerställa att man bibehåller den goda kvalitén. Färgerna har en färgbeständighet och varar i 75 år.